• Ring til support 86-0596-2628755

Godt hjem feng shui vil spille en vis rolle i at fremme familiens karriere

Godt hjem feng shui vil spille en vis rolle i at fremme familiens karriere, studier og formue, ellers vil det hindre familiens formue.Hjem feng shui viden indeholder en masse indhold, i dag for dig en kort introduktion, lad os komme til at forstå det.

Kontraindikationen af ​​soveværelset GEOMANTISK geomantisk OF husstandens geomantiske viden

1, Soveværelset kan ikke sætte for meget plante i potte: FORDI SOVEVÆRELSET UDOVER SÆTTE et bed, det resterende areal er ofte begrænset, bør prioriteres med mellemstore og små bassin ELLER hængende bassinplante så.I det rummelige soveværelse kan du vælge at stå store potteplanter;Mindre SOVEVÆRELSE, KAN VÆLGE AT HÆNGE DET PUNTEINDHOLD AF TYPE TIL AT DÆKKE PÅ UDØKTE DÆKNINGSBASIN ELLER SÆTTE I VINDUEBRUG ELLER SMINKE SCENE.

2, skal soveværelset være firkantet.HOVEDET PÅ EN SENGE HAVDE BEDRE STYRE PÅ EN VÆG: FORMEN PÅ SOVEVÆRELSEN ER BEDST FIRKANTIG, Ugunstig og smal, SÅDAN ER HJÆLPENDE TIL VENTILATION, SOVEVÆRELSESDØR KAN IKKE VÆRE LIGE TIL KØKKENDØREN, GASSEN I PAMPEN I DEN OG PAMPEN. DØREN ER MODSAT FLOW.

3, soveværelset kan ikke være for stort og ikke for lille: soveværelsesrummet kan ikke være for stort, det er bedst at styre mellem tre og ti kvadratmeter, fordi soveværelset er for stort, for lyst, for mange vinduer.

2 dage siden


Indlægstid: 14. september 2022