• Ring til support 86-0596-2628755

Kvinde 'traumatiseret' ved anholdelse for at bringe vaskebjørn til bar indsamler penge til advokat

Bismarck, North Carolina.En kvinde, der blev sigtet efter angiveligt at have bragt en vaskebjørn til en bar, søger nu hjælp til at betale for sin advokat.
Erin Christensen blev anholdt 6. september efter at have bragt en vaskebjørn til en Bismarck-bar, hvilket fik en statslig sundhedsmyndighed til at advare om, at enhver, der måtte være kommet i kontakt med vaskebjørnen, skulle testes for rabies.
Christensen blev anklaget for at forfalske beviser, give falske oplysninger til retshåndhævelse og overtræde jagt- og fiskeriregler i North Dakota, fortalte Benson County Sheriff's Office til KFYR.
Christensen fortalte Bismarck Tribune, at hun håber, at online fundraiser vil hjælpe hende med at betale hendes advokatsalærer.
For cirka tre måneder siden fandt Christensen vaskebjørnen ubevægelig i vejkanten, ifølge GoFundMe.Da han bragte dyret hjem, "var Christensen i begyndelsen meget omhyggelig med ikke at tage det med nogen for at sikre sig, at det ikke var inficeret med rabies.Han viste ingen tegn på rabies i hele den tid, han var hos hende, og han blev hurtigt et vigtigt medlem af vores familie."
Christensen fortalte Bismarck Tribune, at politiets reaktion ikke stod i rimeligt forhold til, at hun tog dyret til baren, idet hun sagde "politiet bragte en rambuk ind for at bryde hoveddøren ned til huset" og "brugte den til at finde og dræbe Loki ... Imponerende ."… En bevægelse af chok og ærefrygt."
KFYR-embedsmænd sagde, at vaskebjørnen blev aflivet for at blive testet for rabies og andre sygdomme.
"Mine børn var knuste og knuste," sagde Christensen til Bismarck Tribune."De græd i timevis i går.Ingen god gerning forbliver ustraffet;åbenbart er det grusomt for unge mennesker.Lektioner."
Ifølge Bismarck Tribune risikerer Christensen, hvis han bliver fundet skyldig, en maksimal fængselsstraf og en bøde på $7.500.
© 2022 Cox Media Group.Stationen er en del af Cox Media Group Television.Lær om karrierer hos Cox Media Group.Ved at bruge dette websted accepterer du vilkårene i vores brugeraftale og privatlivspolitik og forstår dine valg med hensyn til annonceringsvalg.Administrer cookieindstillinger |Sælg ikke mine oplysninger


Indlægstid: 26. september 2022