• Повик за поддршка 86-0596-2628755

KUKA ангажира ветеран за продажба во индустријата за да го поддржи забрзаниот раст

Врвни моменти – Кука Хоум го именуваше ветеранот на „Ешли мебел“, Рик Копола за извршен потпретседател, Источен брег и Мексико.
Копола неодамна служеше како претседател на продажба за Ashley Furniture Inds.и ќе биде одговорен за управување со продажбата и специјалните сметки за американскиот источен брег на Мексико. Тој известува до Џастин Смит, главен директор за продажба на Кука.
„Со намалена економија, KUKA инвестира во инфраструктура и луѓе“, изјави претседателот на KUKA, Мет Харисон, за Furniture Today.Имаме стратегија за раст да достигнеме 1 милијарда долари во продажба во рок од три години, и верувам дека Рик ќе биде двигател за нас да стигнеме таму.важни делови од“.
Харисон рече дека компанијата е „нахакан“ за можностите за раст во сегашните пазарни услови и ќе продолжи да презема повеќе чекори за да го забрза растот на KUKA.
Копола го напушти Ешли претходно овој месец, по 15 години во компанијата. , Копола беше унапреден во претседател на продажба во САД и Канада.
Јас сум Бил Меклафлин, главен уредник на Furniture Today и уреднички директор на одделот за домашни производи на BridgeTower Media. Во моите повеќе од 25 години во малопродажба, видов драматични промени во начинот на кој луѓето купуваат и начинот на кој компаниите им служат на потрошувачите .Мојата цел е да ги споделам овие искуства и согледувања стекнати на тој пат. Ова е индустрија направена од нејзините луѓе и со нетрпение очекувам да се сретнам и да разговарам со што повеќе луѓе. Вашите коментари се секогаш добредојдени и охрабрени.
var postSlot0, postSlot1, postSlot2, postSlot3, postSlot4, postSlot5, postSlot6, postSlot7;googletag.cmd.push(function() { var postSlot0 = googletag.defineSlot(“/13051489/furnituretoday”, [1, div-1] gpt-ad-9997770808178-0″).addService(googletag.pubads() ).setTargeting(“SCmodule”,249583);googletag.pubads().enableSingleRequest(); googletag.enableServices();});
var postSlot0, postSlot1, postSlot2, postSlot3, postSlot4, postSlot5, postSlot6, postSlot7;googletag.cmd.push(function() { var postSlot1 = googletag.defineSlot(“/13051489/furnituretoday”, [1, div-1] gpt-ad-9997770808178-1″).addService(googletag.pubads() ).setTargeting(“SCmodule”,248743); googletag.pubads().enableSingleRequest(); googletag.enableServices(); });
Користењето на оваа страница е предмет на неговите Услови за користење |Политика за приватност |Вашите права за приватност во Калифорнија / Политика за приватност |Не продавај ги моите информации / политика за колачиња
Неопходните колачиња се апсолутно неопходни за правилно функционирање на веб-страницата. Оваа категорија ги вклучува само колачињата кои ја обезбедуваат основната функционалност и безбедносните карактеристики на веб-локацијата. Овие колачиња не складираат никакви лични информации.
Секое колаче што можеби не е особено неопходно за функционирањето на веб-локацијата, а се користи исклучиво за собирање лични податоци на корисникот преку аналитика, рекламирање, друга вградена содржина, е познато како несуштинско колаче. Согласноста од корисникот мора да се добие пред да се стартуваат овие колачиња на вашата веб-страница.


Време на објавување: 22 јули 2022 година