• Ring Support 86-0596-2628755

Tomt rededekorasjonsideer: prøv å designe et ekstra rom

Når barnet ditt flytter inn i en hybel, kan du starte oppussing av rommet hans, men likevel la det være et sted å slappe av.Når barna dine er uteksaminert fra college eller til og med flytter inn i et nytt hjem, er reserverommet helt opp til deg.Å gjøre om et ledig rom til et nytt kan være spennende.For noen eldre mennesker eller de som ikke kan mye om hjemmeinnredning, er oppussing en tøff jobb.
Det er mange muligheter nå, men før du fortsetter, finn ut om disse rommene er for din hobby eller jobb.Sjekk ut Povisons dekorasjonsideer for å gjøre et ekstra soverom til et større rom.
Hobby eller verksted: hva er din hobby?Hvor kan du vise frem din hobby eller kreativitet?Tegne, lage smykker eller sy... det ville vært flott om du kunne gjøre et tomt rede til et fullverdig rom i henhold til hobbyen din!Du bør imidlertid ta med noen husholdningsartikler i tilfelle trøbbel i fritiden.For eksempel er lettstelte møbler, gulv og vegger viktige for folk som elsker å male og jobbe med tre, som genererer mye maling og trestøv.
Hjemmekino: Å gjøre om et ekstra rom til en hjemmekino er fantastisk.Gjør veggen om til en stor TV-skjerm eller projektorskjerm.For en flott måte å utstyre dette rommet med smarte møbler og multifunksjonelle gjenstander!Finn en vegg med stor skjerm og plasser et TV-stativ på den for å finne en balanse mellom stil og funksjon.Og i en slik hjemmekino er det veldig praktisk å sette et elegant salongbord med kjøleskap.For å se på film, bør du vurdere dype sete sofaer og solsenger.
Minibibliotek eller studiekrok: installer vegg-til-vegg bokhyller, installer gulvlamper eller bordlamper, plasser en komfortabel stol eller lenestol for en akademisk og rolig lesesal.Vanen med konstant læring kan bidra til å forbedre pensjonisttilværelsen.
Hjemmegym: Innendørs treningssentre lar deg fortsette treningen hjemme.Design et stort gulv-til-tak-speil slik at du kan se din atletiske posisjon fra alle vinkler.Inne er tredemøller, yogamatter, manualer osv. plassert for å skape en atletisk atmosfære som gjennomsyrer hele plassen.
Gjesterom: Hvis familien din er gjestfri og ofte tilbringer tid med venner, kan et gjesterom være det beste alternativet og den enkleste måten å pusse opp et ekstra rom.Du kan fortsette å bruke barnets gamle seng og kommode med en enkel makeover.
Barnehage: Lag det perfekte rommet for barnebarna dine for å styrke familiebånd.Med tanke på interiørdesignet og barnets preferanser, ta med en barneseng eller enkeltseng for tenåringer, et skrivebord eller lekebord, Disney-dukker og mer.I tillegg kan du ordne plassen etter ditt eget design og uttrykke kjærlighet og varme til barnebarna.
Hjemmekontor: Noen trenger plass til hastetilbud, e-post, kommunikasjon med kunder hjemmefra.Dessuten er det flere og flere som sender direkte hjemmefra, og å jobbe hjemmefra har blitt en nødvendighet.En komfortabel og profesjonell arbeidsplass bør inneholde et skrivebord med en stol, en liten sofa med et sidebord eller en lenestol.Faktisk kan du legge til andre seksjoner etter behov.
Omkledningsrom eller omkledningsrom: hvor fint det er for kvinner å ha et omkledningsrom.Badet kan modifiseres for å gjøre påkledning og sminke enklere.Frigjør plass på hovedsoverommet ved å flytte walk-in-garderobeskapet til et ekstra rom.For å fullføre påklednings- og sminkeprosessen, skreddersy sminkebordet og nattbordet i henhold til dine personlige bruksvaner.
Flerbruksrom: Hvis du bare har ett tomt rom, men har tonnevis av designideer, hvorfor ikke gjøre det om til et flerbruksrom?Den kan fleksibelt brukes som et midlertidig soverom, arbeidsrom, musikkrom og treningsrom.Først, kombiner egenskapene til forskjellige rom, og ordne deretter de nødvendige møbler og apparater.Hold rommet rent og friskt ved å kaste det du ikke trenger.Ta med den sammenleggbare sengerammen innendørs, eller bare fjern sengerammen og bruk den sammenleggbare madrassen som soveplass.Gå også til langbordet med det bevegelige speilet, er det ikke bare et skrivebord og sminkebord?
Jeg håper disse romdekorasjonsideene fra Povison www.povison.com inspirerer deg.Hvis du bare har et lite ledig rom, kan du fortsatt få mest mulig ut av det.Velg riktig romidé og start med målinger for å designe et nytt rom som du vil like hver dag.


Innleggstid: Des-04-2022