• Ring Support 86-0596-2628755

VEDLIKEHOLDSMETODE FOR 4 SLATER VANLIG BRUKTE MØBLER

Fire typer møbler vedlikeholdsmetoder, slik at møbler med tiår ikke vil vise gamle

22 år utenlandsk designer møbler produksjon, salg og service produsent, landemerke Shenzhen ~

Kjøp et godt sett med møbler, det er ikke bare høye forbruksvarer, men også holdbare forbruksvarer, den minste levetiden på noen få år, hvis du kan i nøye vedlikehold, med tiår, eller enda lenger, spesielt spesiell teknologi, materiale knappe møbler.I fine vedlikehold, kan bli en familie arv, veldig meningsfylt.

I dag skal vi lære den daglige vedlikeholdsmetoden til møbler, og gjøre det deretter.Det vil ikke vise gammelt på flere tiår. Vedlikeholdsmetoder for skinnmøbler

Skinnsofa, skinnfritidsstol, myk skinnveske og så videre, daglig vedlikehold er også veldig viktig.Hvis det er flekker, husk å ikke skylle direkte med vann, for å bruke en tørr klut med lærrens tørk forsiktig av, ikke vaskemiddel kan brukes i stedet for såpevann.Hvis du har en hund eller katt hjemme, sørg for å unngå riper, skinn skadet, er veldig stygg.

Metoder for vedlikehold av stoffmøbler

Hvis KLUT ART SOFA RØRT BESMIRCH, UNDER EKSJONEN MED MINDRE OMRÅDE, KAN DUBBE AV SÅPEVANN BESMIRCH PLASSER, TØRK FORSIKTIG MED HÅNDKLÆDE IGJEN NESTE, AT DET TØRRE HÅNDKLEET SOM BRUKER CLEAN IGJEN ABSORBERER ENDELIG.Hvis det er et stort område med flekker, må du fjerne sofatrekket, legge i vannet for å rengjøre, kan ikke fjernes, du må be profesjonelle sofarengjøringspersonell om å rengjøre.

I tillegg BØR KLUT ART SOFA OGSÅ UNNGÅ SKARPE ARTIKKELER I PROSESSEN SOM BRUKER DAGLIG, KAN OGSÅ HANDLE PÅ SOFATREKK ELLER SOFASPESIALHÅNDKLE, FOR Å GJØRE BESKYTTELSE.

 

 

81uJhsYVLlL

Metoder for vedlikehold av tremøbler

 

Tremøbler, og er delt inn i massivt tremøbler og pinnetremøbler, i Kinas familie er den mest brukte i hjemmelivet av et slag, fordi trematerialet er naturlig spesielt skjørt, litt oppmerksomhet vil bli deformert, fuktig mugg, råte .

91nHjqeneyL

Vedlikehold av tremøbler trenger spesiell oppmerksomhet til fuktighet og temperatur, kan ikke plasseres i et fuktig miljø i lang tid, vil mugg.Kan ikke plasseres i direkte sollys i lang tid, lett å knekke.I tillegg, ved vanlig bruk, ikke rør med skarpe ting, lett å etterlate spor på overflaten, påvirke utseendet.Tremøbler BØR OFTE RENGJØRE støv, med myke tørre filler, da trekornene kan tørkes av.

8116VrKFo9L

 

 

Metoder for vedlikehold av metallmøbler

 

Med forbedringen av den offentlige estetikken er metallmøbler også mer og mer populære, inkludert jernsenger eller sofastol med metallramme og så videre.Metall er mest redd for rust, så vanligvis kan man bruke gasbind dyppet i litt rustolje for å tørke av forkromningsdelen, ofte kan olje gjøre den lys som ny.Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot den etsende syren og alkali er "nummer én morder" av metallmøbler, metallmøbler hvis de ved et uhell er flekket med syre (som svovelsyre, eddik), alkali (sodavann, såpevann), bør umiddelbart skylles kloakken med vann, og deretter tørr bomullsklut.

81PzRLh1w0L

 

 

Ovenfor ER VEDLIKEHOLDSMETODEN FOR 4 SLAGS VANLIG BRUKTE MØBLER, ØNSKER ALLE KUN FORSIKTIG KJÆRLIGHET, MØBLER BRUKES NOEN TIDER ER UTEN PROBLEM.


Innleggstid: 18. oktober 2022