• Zavolajte na podporu 86-0596-2628755

SPÔSOB ÚDRŽBY 4 DRUHOV BĚŽNE POUŽÍVANÉHO NÁBYTKU

Štyri druhy spôsobov údržby nábytku, aby váš nábytok po desaťročiach nevyzeral starý

22 rokov zámorská výroba dizajnérskeho nábytku, predaj a výrobca služieb, medzník Shenzhen ~

Kúpte si dobrú súpravu nábytku, nejde len o tovar vysokej spotreby, ale aj o trvanlivý spotrebný tovar, s minimálnou životnosťou niekoľko rokov, ak sa dá pri starostlivej údržbe, s desaťročiami, alebo aj dlhšími, najmä špeciálna technika, materiál je vzácny nábytok.Pri jemnej údržbe sa môže stať rodinným dedičstvom, veľmi zmysluplným.

Dnes si naučíme spôsob dennej údržby nábytku a podľa toho to aj urobíme.Neukáže sa starý po celé desaťročia. Spôsoby údržby koženého nábytku

Kožená pohovka, kožené kreslo na voľný čas, kožená mäkká taška a tak ďalej, každodenná údržba je tiež veľmi dôležitá.Ak sú tam škvrny, nezabúdajte, že ich neoplachujte priamo vodou, použite suchú handričku s čistiacim prostriedkom na kožu a jemne utrite, namiesto mydlovej vody nie je možné použiť žiadny čistiaci prostriedok.Ak máte doma psa alebo mačku, určite sa vyhnite poškriabaniu, koža je poškodená, je veľmi škaredá.

Metódy údržby textilného nábytku

AK SA LÁTKOVÁ UMELECKÁ POHOVKA DOTKLA BESMIRCHU, POD POUZDROM S MENŠOU PLOCHOU, MÔŽE UMIEŤ MYDLOVOU VODOU BESMIRCH MIESTO, NASLEDUJTE ZNOVU JEMNE UTRIEŤ UTERÁK, KTORÝ POUŽÍVA SUCHÝ UTERÁK, KONEČNE OPÄŤ ABSORBUJE.Ak sa jedná o veľkú plochu škvŕn, musíte odstrániť poťah pohovky, vložiť do vody na čistenie, nedá sa odstrániť, musíte požiadať profesionálny personál na čistenie pohovky, aby vyčistil.

Dodatočná, LATENNÁ UMELECKÁ POHOVKA BY SA TIEŽ MALA VYHNÚŤ ŠKRABANIU OSTRÉHO ČLÁNKU V PROCESE, KTORÝ SA DENNE POUŽÍVA, MÔŽETE AJ NAKUPOVAŤ NA POKRÝVKU NA POHOVKU ALEBO NA POHOVKE ŠPECIÁLNY UTERÁK, ABY SI ZÍSKAL OCHRANU.

 

 

81uJhsYVLlL

Spôsoby údržby dreveného nábytku

 

Drevený nábytok a je rozdelený na nábytok z masívneho dreva a nábytok z palice, v rodine Číny sa najčastejšie používa v domácom živote svojho druhu, pretože drevený materiál je prírodný, najmä krehký, trochu pozornosti bude deformovaný, vlhká pleseň, hniloba .

91nHjqeneyL

Pri údržbe dreveného nábytku treba dbať najmä na vlhkosť a teplotu, nemôže byť dlhodobo umiestnený vo vlhkom prostredí, plesnivie.Nedá sa dlhodobo umiestniť na priame slnečné svetlo, ľahko praskne.Okrem toho sa pri bežnom používaní nedotýkajte ostrými vecami, ľahko zanechávajte stopy na povrchu, ovplyvňujte vzhľad.Drevený nábytok BY TREBA ČASTO ČISTIŤ prach mäkkou suchou handričkou, pretože vlákna dreva sa dajú utrieť.

8116VrKFo9L

 

 

Metódy údržby kovového nábytku

 

So zdokonaľovaním verejnej estetiky je čoraz obľúbenejší aj kovový nábytok, vrátane železných postelí alebo sedacej súpravy s kovovým rámom a pod.Kov sa najviac bojí hrdze, takže zvyčajne môžete použiť gázu namočenú v troche hrdzavého oleja na utretie chrómovej časti, často olej môže urobiť lesk ako nový.Osobitná pozornosť by sa mala venovať žieravým kyselinám a zásadám, ktoré sú „zabijakom číslo jeden“ kovového nábytku, kovový nábytok, ak sa náhodne zašpiní kyselinou (ako je kyselina sírová, ocot), zásadami (sódová voda, mydlová voda), okamžite opláchnite splašky vodou a potom osušte bavlnenou handričkou.

81PzRLh1w0L

 

 

Vyššie je uvedený SPÔSOB ÚDRŽBY 4 DRUHOV BĚŽNE POUŽÍVANÉHO NÁBYTKU, CHCETE KAŽDÝM LEN STAROSTLIVOSŤ LÁSKY, NÁBYTOK POUŽÍVAJÚCI PÁR DESAŤROČIA JE BEZ PROBLÉMU.


Čas odoslania: 18. októbra 2022