• Valaau Lagolago 86-0596-2628755

Faatasi ai ma le atinaʻeina o le tamaoaiga faʻaagafesootai, faʻasaienisi ma tekonolosi suiga i aso taʻitasi, o ituaiga meafale o loʻo faasolosolo malie ona faʻatupulaia, o loʻo faʻaleleia pea galuega, ma o le saʻo o loʻo faʻatupulaia ma maualuga.

701820001_999_28072021

Ae ui i lea, mo le faitau afe o tausaga o tala faʻasolopito, o meaafale masani a Saina e mafai ona vaevaeina i "vaega e lima" i le mataupu faavae e tusa ai ma galuega eseese:

81PzRLh1w0L

Nofoa ma nofoa, laulau, moega, kapoti ma fata, mea eseese.O nei meaafale anamua e le gata o loʻo i ai se galuega faʻatino, ae o loʻo avea foi ma encyclopedia.

701880001_802_26072021

 

E atagia ai le tofo matagofie o tagata anamua, faasaienisi ma tekinolosi, ma masaniga ola.O se mea fa'ale-aganu'u, o se aganu'u, ma se punaoa e le fa'atapula'aina le fa'afetai.nofoa

613I3JDGFlL._AC_SL1500_

 

 

 

Aʻo leʻi oʻo i le Han Dynasty, e leai ni nofoa o tagata.E masani ona latou fa'aogaina le MATS e fai i laula'au, lau ma pa'u manu e nofo ai i luga o le palapala.

 

71zKyDCNJAL

 

E leʻi i ai se nofoa e taʻua o le "Hu moega" na faʻafeiloaʻi i totonu o le Central Plains mai fafo atu o Saina na i ai se nofoa ma se nofoa i le uiga moni.

 

 

 

Mulimuli ane, ina ua maeʻa le atinaʻeina o le Tang Dynasty, na vavae ese le nofoa mai le igoa Hu moega, e taʻua o le nofoa.Pusa laulau

 

 

 

 

O le laulau laulau e maualuga lona tulaga i le aganuu a Saina anamua.O le oloa o le aganuu a Saina, ma o se meafaigaluega taua tele mo le taliaina o le amio.

 

 

 

I Saina anamua, sa i ai se faiga fa'apitoa mo laulau laulau.

 

 

 

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le laulau e ofoina atu e masani lava ona faʻaaogaina e faʻafeiloaʻi ai toeaina ua maliliu ma tuaa;

 

O le laulau sikuea Eight Immortals e masani ona faʻaaogaina e talia ai malo taua.Mo se faʻataʻitaʻiga, “Faamolemole nofo i lalo” e faasino i le nofoa agavale e faasaga i saute i le laulau sikuea Eight Immortals;

Moega moega

 

O le talafaasolopito o le moega e mafai ona toe maua i tua i le taimi o le aiga o Shennong.I lena taimi, sa na o se nofoa e malolo ai ma faafiafia ai malo.E le'i o'o i le Six Dynasties na aliali mai ai le nofoa maualuga ma le nofoa moe.

 

 

 

"Moega" ma le "moe" i le vaitau o le nofo i luga o le fola, o loʻo i ai se vaevaega o galuega.

 

 

 

O le tino o le moega e tele, e mafai ona avea ma nofoa, mo le moe foi;E la'ititi le nofoa ma fa'aoga mo na'o nofoa.

O le laulau fa'ato'aga e masani ona fa'aaogaina mo le 'aiga o le afiafi, fa'atasiga a le aiga.


Taimi meli: Nov-28-2022