• Valaau Lagolago 86-0596-2628755

Metotia Aoina mai Meaafale

Metotia Aoina mai Meaafale

3

I ni nai tausaga, ao mai meaafale tuai o le taua, e matua naunau lava "le mea o le vevela mata".Ae ui i lea, e leai se mea e le lava o faʻasesega i le aoina.Ina ia PUA'I "PUCH A HOLE" O TUSI E 5 O LO'O FA'AMATALAGA O meaafale anamua METOTIA pepelo E MAFAI FA'ATAITAI.

1, e vaʻai pe o le pulupulu e masani: o meaafale tuai masani i lima o le tagata faʻaoga e masani ona paʻi i le tulaga, o le a foliga mai o le pulupulu masani, o le pulupulu i le faʻataʻitaʻiga fou e le o se mea masani, pe i luga o meaafale e le masani foi ona paʻi i le nofoaga. ei ai le pulupulu.

2, va'ai i le laupapa pito i lalo o meaafale ma laupapa fa'atosina: o le laupapa pito i lalo o le laulau tuai ma le fa'ato'aga laupapa e iai se kopi o le kesi tuai.Faatasi ai ma i latou, o se mea e sili ona taua, o le fia va'ai i le tineni manino o meaa tuai, o le mortise o meaa tuai, o le sikuea, o le a le loka mortise ua fana SON.Afai e te vaʻai i le pito lapotopoto o le mortise, e mafai ona e fai atu o le masini gaosi, e tatau ona avea ma kopi fou.

3, vaʻai fafie: o nisi meaafale luga o le a foliga mai e le tutusa fatu laau, ae ia vaai pe o nei fafie ma pulu uaea uamea malo soloi ese.

4, vaʻai i faʻailoga toe faʻafouina: o nisi nofoa ie i le toe faʻafouina, o le nofoa muamua o le liʻo o le a tuʻu ai mata fao mafiafia, o lenei nofoa ua tuai, pe a mafai ona iloa e le nofoa nei mata.

5, vaʻai i le faʻatagata: mai le sitaili ma le maualuga o le faʻatagata.O MEA tuai e sili atu ona lautele ona o le itula galue pe a fai, o le tulaga o le mafaufau o le tufuga e sili atu le toʻafilemu, o lea e tatau ai ona pasi atu meaa tuai i le vaneina masani, o meaa e foliga mai i le natura malu.A'O LENEI O LE MEA O KOPI FOU, PROCESSOR E FAAITIITIA LE TAU, MASINA ONA VAVE, E MAFAI ONA FA'AALI MAI LE FAI LE VANEINA, AE MAIIE I LE FAI SAINA, E LELEI LAVA LE LELEI, SQUARE LE MALOSI.


Taimi meli: Aukuso-10-2022