• Valaau Lagolago 86-0596-2628755

Faaali atu ia te oe meaafale,O le faavasegaina o meaafale!

Le fa'avasegaina o meaafale!

1, mai le faʻaaogaina o galuega i togi: e mafai ona vaevaeina ipotumoe, potu talimālō,su'esu'e, potu 'ai mameafale ofisa.

 

2, mai le faʻaaogaina o mea e faʻatatau i mea: e mafai ona vaevaeina i laupapa, uamea, uamea laupapa, palasitika, bamboo, tekinolosi vali, tioata ma isi meafale.

81OInw0XqVL

3, i foliga o le tino: e mafai ona vaevaeina i le monomer ma meafale tuʻufaʻatasia. 

4, i le tulaga o le fausaga: e mafai ona vaevaeina i le faavaa, disassembly ipu ma punou meafale laupapa.

 

Mai le faʻataʻitaʻiga o meaafale, e mafai ona tatou aoteleina sitaili nei:

 

1. O le tulituliloaina o le matagofie faalenatura: e masani lava ona faaalia i nisi o meaafale laupapa ma rattan e le teuteuina, o lenei tulaga e atagia ai o tagata o loʻo nonofo i totonu o se sosaiete faʻapisinisi ua vaivai i le uamea, tioata ma palasitika ma lanu faʻaoga e faʻatumu ai le siʻosiʻomaga, ma e naunau tagata mo le faigofie. ma aafiaga faalenatura toafilemu.

 

2, o le tulituliloaina o lagona Oriental: atagia i mea, lanu ma meaafale, o le sitaili e latalata i le natura, faigofie ma lilo.

 

3, le tulituliloaina o le fetuutuunai: ia tuʻuina atu i tagata faʻatau le tele o meaafale faʻapipiʻi fetuutuunai, ina ia fetaui ma tulaga avanoa eseese, o le tuliloaina o uiga eseese o uiga.

 

4, o le tulituliloaina o meafaitino ma fua: i le sailiga o le natura muamua o mea faanatura, o se vaega o meaafale e faʻaaogaina vine faʻanatura faʻapipiʻi poʻo mea faʻapipiʻi, e maua ai le matagofie ma le manaia o le faʻalapotopotoga.

 

         Meafale fa'aonaponeimamanu mulimuli i taimi uma i manaoga o le olaga faaletino o tagata ma le ola faaleagaga, ma atiina ae i le itu o le faigofie, aoga, talafeagai, natura ma eseese.Fa'asologa o meaafale fa'atulagaina ose faiga fou o le atina'eina o meaafale i le lalolagi.O meaafale vaega o le tolu (standardization, universalization, serialization) ua lauiloa lautele e le fanua mamanu totonu, meafale i totonu o le fanua mamanu ua avea ma vaega autu o le mamanu siosiomaga totonu, ae avea foi ma se vaega o le fale atoa, ma e matua'i a'afia e le a'oga o sitaili faufale.O le iʻuga, o nisi tufuga ua avea foʻi ma tagata fai meaafale.

 

I le avea ai o se vaega o le mamanu totonu, o meaafale e tatau ona mafaufau i le aotelega o le siosiomaga o totonu, saili suiga i le lotogatasi, sailia mea fou i tu masani, ma tulituliloaina sitaili mamanu ma faatinoga patino i luga o le nofoaga o galuega faʻamalieina.I le va'ai atu i le tulaga o lo'o i ai nei o meaafale, o uiga fa'avae o meaafale maualuga-tekonolosi ma meaafale fa'aonaponei e tutusa.I tulaga o galuega tauave, o le manaoga e tuuina atu le faamuamua i le galuega, e tusa ai ma le inisinia tino o le tagata, mafaufau i le galuega fesoasoani (taulimaina, faaputuga, gaugau) ma le gaosiga o tekinolosi ma le gaosiga o vaega, i galuega faalemafaufau, tulituliloa e puupuu, faigofie, faigofie, mamafa. fua o mea ma lanu, faʻapipiʻi taua i lagona faʻale-mafaufau o tagata, o le faʻaalia o le natura ma le taua o aganuu masani.


Taimi meli: Iuni-23-2022