• Valaau Lagolago 86-0596-2628755

Fai se maimoaga i se fale Kalefonia toe fa'afouina ua tumu i mea tuai

Homes & Gardens e iai le lagolago a le au maimoa. E mafai ona matou maua ni komisi so'otaga pe a e fa'atau e ala i so'oga i luga o la matou upega tafa'ilagi.O le mea lena e mafai ai ona e fa'atuatuaina i matou
Faatasi ai ma lona faʻaleleia o le faʻatulagaina ma elemene lelei, o lenei fale filemu Kalefonia o le nofoaga sili lea e tausia ai se aiga.
"O le mamanu o se faasologa o fetuutuunaiga," o le tala lea a Corine Maggio, o lona faʻataʻitaʻiga atamai na faia ai le fale o loʻo ia faʻatasi ma le toʻalua o Beacher Schneider ma le la tama tama o Shiloh o lo latou fale miti.
O lo latou 1930s fale i le San Francisco Bay Area, fale i nisi o fale sili ona lelei i le lalolagi, na faʻatauina i le 2018, na o ni vaiaso aʻo leʻi fanau mai Sailo. Corine, na faavaeina le CM Natural Designs (tatala i le lisi fou), fai mai o ia ma Na manatu muamua Beacher o se fale amata, "ae na matou fiafia i le nofoaga, le moli, vaaiga ma le fanua, o lea na matou amata ai ona foia faafitauli e tatau ona fai.O nai mea e fai ma o matou fale umi, ”o le tala lea a Colin.
O le autu autu o le toe faaleleia o le fausia lea o se fale e mafai ona ola ma atiina ae faatasi ma le aiga i le tele o tausaga.Na ausia foi e ala i le fatuina o se potu umukuka sili atu ona aoga ma faʻateleina avanoa e teu ai i potu uma.
A oo mai i le teuteuga, sa lofituina Corine i filifiliga.” Sa ou vaaia le tele o ata ma sitaili ou te fiafia i ai i lenei pisinisi, o le faaitiitia o mea ou te manaomia mo lo’u lava fale o se vaega teisi tiga o le galuega faatino.Sa ou faia suʻesuʻega sitaili i aʻu tagata faʻatau uma, ma ou te faʻamoemoe aʻo leʻi amataina sa ou faia lava e tasi ona sa ou manatu o le a laveaʻiina ai aʻu le tele o le ulu ma suiga na iu lava ina ou faia.O aʻu o se tagata fai filifiliga, o lea ua ou ofo ai i loʻu le mautonu pe a oʻo mai i loʻu lava fale .
E ui lava i le faalotolotolua o Corine, ae o le mea e maua mai i totonu o se tulaga sili ona matagofie o sitaili masani masani masani.” A uma le matou toe teuteuga, matou te le alu i se aso e aunoa ma le talanoa e uiga i lo matou alolofa tele i lo matou fale.Ua tatou laki.
“O le matou faitotoʻa i luma e laʻititi ma e naʻo le potu mo se kapoti seevae i totonu ae leai se isi mea, o lea na matou faʻapipiʻi ai se nofoa rattan tuai matagofie i fafo ona o loʻo ufiufi le avanoa.E fetaui lelei mo malo e nonofo i luga ma ofuina ma tatala seevae, ae lelei foi mo le uuina o meaʻai pe a tumu ou lima ma e misa ma se tamaititi aʻo e taumafai e tatala le faitotoa i luma,” o le tala lea a Corine.
“Sa matou tautauina foi se uluai ata o faatufugaga.Ou te fiafia i faatufugaga ma ou te umia le tele o mea, ae le o taimi uma e maua ai se avanoa puipui.O lenei vaega e faamanatu mai ai ia te a'u se malaga na ma alu ai ma lo'u toalua i le Vaituloto o Maggiore, Italia, mai le talaaga A fua i ai, e lelei atoatoa aua o loo faaalia ai se ulugalii o loo savavali ma o se avanoa fesuia'i.
'O fa'aaliga o ni kapoti tuai tele. Ina ua i ai se matou potu fa'aaliga, sa masani ona sui ai mea na matou fa'atau atu, ma pe a matou siitia, sa o mai ma i matou ma fetaui lelei i totonu o inisi,” o le tala lea a Corine.
“O la’u pa’u lanu e sili ona ou fiafia i ai masalo o le neivi ma le enaena, e mafai ona e va’aia i luga o nofoa, aluga ma fala, ae sa ou mana’o e fa’aola, o lea na ou valiina ai le laulau kofe na ou maua i luga o le Facebook Marketplace i se lanu meamata malamalama, ma toe fa’aofuofu le laulau. settee style retro (e maua fo'i i luga o le maketi Facebook) fa'atasi ai ma fa'ailoga lanu mumu e toetoe lava a faitau se piniki vaivai e fetaui lelei ma le fala.O elemene uma e lua e aumaia le potu i le ola fou.
Na faia e Corine ma Beacher ni fetuunaiga i totonu o le potu malolo. Na latou aveese le magalafu mu fafie ma tuu i totonu o se tulimanu faitau. tone o meataalo.Na faʻateleina foʻi nofoa i totonu o le matou avanoa lautele, ”o le tala lea a Corine.
O se tasi o manatu o le umukuka a Corine o le fa'aogaina lea o ni avanoa pupuni (7 inisi le loloto) mo kapoti.'Na i'u lava ina fa'aluaina le matou faleoloa. E lelei mo apa, fagu ma pusa mea'ai," o lana tala lea.Sa latou manaomia foi se nofoaga e teu ai le ogaumu ausa.“E le mafai ona faaaoga le ogaumu ausa i totonu o le kapoti ona e ausa ma faaleagaina ai le kapoti, o lea na matou latalata ai i le faatanoa.Ua fausia se faletaavale eletise e toso i fafo i luga o le faleaiga.
Na filifilia muamua e Corine se lanu putty mo kapoti, ae “sa le'i pepese lava, o lea na ou sui ai i le Westcott Navy e Benjamin Moore, ma sa matua aoga lava,” o lana tala lea.
Sa fiafia o ia i le maamora Calacatta Caldia mo luga o fata.” O mea mamafa ma maualuga le eseesega o loo ita tele i le taimi nei, ae sa ou manao i se mea e sili atu ona masani, ma ou te le'i popole i ai e faaali uma ai lavalava ma loimata. ”
I luga o puipui o le ogaumu, e faʻaaoga ai kapoti puipui tioata e teu ma faʻaalia ai le saina, ae o fata tatala e faʻaaoga e uu ai meaʻai masani a le aiga. umukuka, o lona uiga o le fata o se auala sili lea e fai ai.I le fa'atinoga, sa matua lelei lava a'o matou tapenaina le 'aiga o le afiafi po'o le uuina o se tanoa E te le mana'omia le tatalaina o le kapoti e uta ai le cereal.
Fa'alava fata e tautau ai ulo ma apa.” O se auala mo i matou e fa'aavanoa ai le avanoa o le kapeneta mo isi mea, ma ou te fiafia i lona foliga.O lo'o i lalo i le lalolagi ma maua ai le umukuka se lagona fa'ato'aga,” o le tala lea a Colin.
Talu ai o le umukuka o le galley style, na lagona ai e Corine e le lava le avanoa mo se motu, ae talu ai o se umukuka lautele, na ia iloa e mafai ona ofi ai ni nai mea laiti. o le lapo'a atoatoa e le lagona ai le le talafeagai ona o le tele o meaafale, "na ia fai mai ai.'E le gata i lea, ou te fiafia i le lagona maoa'e na te aumaia. ituaiga lavalava.
Talu ai ona o le potu 'ai, umukuka ma le potu o le aiga o loʻo tatala uma fuafuaga, o se tasi o auala e sili atu ona maaleale e faʻavasega ai e Corine le avanoa o le faʻaogaina lea o paneling i le umukuka ma pepa puipui i totonu o le potu o le aiga.
“O le faleaiga o le totonugalemu lea o lo matou fale i soo se itu,” o le tala lea a Colin.'O le laulau 'ai o se talatuu atoa. mai se faleoloa sefe i le lotoifale.Na matua lavea le laulau, ae ou te le popole.Na o le faʻaopoopoina atili o uiga.
O le faatufugaga o le faleaiga ua tele naua suiga.” E le'i lagona le potu lenei e aoga i le isi vaega o le fale seia oo ina matou filifili mo lenei laau tuai tuai a Italia.
O se tasi o manatu sili o faleaiga a Corine o le suigi.“Ou te fiafia i suigi,” o lana tala lea.E faʻaaogaina e Sailo i aso uma.O se mea e ofo ai e le fa'alavelave lava.O le a ou faʻaopopoina se matau i le puipui ina ia mafai ona toso ese, ae na matou le toe manaʻomia.
"Na matou fausia se fausaga 10-futu-i-12-futu i tuafale mo loʻu ofisa, lea na ki i lo matou ola umi i totonu o le fale," o le tala lea a Colin. ma faatulaga.O le i ai o se avanoa e mamao ese mai le fale e fai ai lenei mea e taua tele.
O le fausaga o loʻo tuʻuina i totonu o se togalaau, o se tasi o manatu o le ofisa o le fale o Corine o se luelue i le greenhouse, o le mea lea na ia filifilia ai le Sloane British wallpaper. Tables and chairs are retro, ma fata tusi uliuli e maua ai le tele o le teuina.
Na iloa lelei lava e Corine le mea na ia manao ai i le potumoe sili. “Ou te lagona malosi o se potumoe, aemaise lava mo tagata matutua, e tatau ona avea ma nofoaga e malolo ai.Afai e mafai ona aloese mai ai, e le tatau ona avea ma se potu tele.E tatau foi ona avea ma se potu e leai ni pa'u ma mea fa'alavelave.
O manatu o lona potumoe mo le fausiaina o se malutaga malu e aofia ai le valiina o puipui i le pogisa.” Ou te fiafia i puipui pogisa, ma i totonu o lo matou potumoe, o le laupapa pogisa e pei o se popo.E matua'i lagona le to'afilemu ma le maualalo, "o lana tala lea. Sa fai si soona fai e oo atu i le taualuga, o lea na matou tuu ai se vaega i luga o le puipui ma vali le vaega o totoe o puipui ma le taualuga i le PPG. maa vevela, o se tasi o lanu e sili ona ou fiafia i ai i taimi uma.E ala i le tuʻuina O puipui ma le faʻalo o loʻo valiina le lanu tutusa, o le a fenumiai ai le mata i le mafaufau o le taualuga e maualuga atu nai lo le taimi nei.
Na filifili Corine e fa'aavanoa se avanoa i totonu o le faleta'ele tele e fai ai se potu ta'ele fa'apitoa.” Sa tele atu le faleta'ele nai lo le mea sa matou mana'omia ona sa i ai le matou tapu i le isi faleta'ele ma e mafai ona matou tosoina le tapu i fafo ma ta'ele i totonu o lenei faleta'ele.Na iu ina avea ma se faʻaleleia atili o le olaga mo i matou, ”o lana tala lea.
E mafai e Corine ona fa'atinoina le tele o manatu ile faleta'ele.'Floral Peter Fasano wallpaper o se faʻataʻitaʻiga lelei. O avanoa laiti faʻapenei e masani ona galo ma ou te le faʻamoemoe e tupu. O fafie e le o taimi uma lava o le filifiliga manino mo faletaele, ae o faʻamau faʻapipiʻi laupapa ma teuteu e aumaia ai se elemene matagofie i le avanoa ma ave le avanoa atoa i le isi tulaga.
“Ou te fiafia i le potu o Sailo.Ose avanoa ua lava fa'aonaponei, ae o lo'o iai pea se lagona fa'anoanoa i ai.O le avanoa e faʻafilemu ma aoga lelei mo lana tamaititi i le taimi nei e pei ona ia faia aʻo talavou o ia," o le tala lea a Keith.Fai mai Lin.
Sa ia mafaufau i ai ma le faaeteete, e aofia ai le tele o manatu atamai.O moega tuai ma ofu ofu e aumaia ai se lagona e sili atu le toʻa, e tetee atu i le tau i le avanoa, ae o le pepa puipui a S Harris o loʻo i ai se lagona faʻafefe e faʻamaluluina ma faʻafefe ai le potu. lanu meamata ma lanu enaena i totonu o le potu atoa, faʻaopoopoina se mamanu masani.
O se pa'i manaia o le tautau lea o se ata tuai o matua matutua o Sailo i luga a'e o le ofu talatala.” Ou te fiafia ona e lagona ai e ia le pei sa matou talavou uma, ma e le o tuua na o ia, ae e fesootai atu i le gafa o i latou na faia o ia. o.”
O le mamanu totonu o le fale o le naunau lava ia Vivienne - mai le lototele ma le susulu i Scandi paʻepaʻe. Ina ua uma ona aʻoga i le Iunivesite o Leeds, sa galue o ia i le Financial Times aʻo leʻi siitia atu i le Radio Times. ma le House Beautiful. Vivienne e fiafia lava i le Reader's House ma e fiafia e suʻe se fale na te iloa o le a lelei mo se mekasini (na ia tuʻituʻi foʻi i le faitotoʻa o se fale ma le faʻataʻitaʻiga!), O lea na avea ai o ia ma Faʻatonu a le Maota, faʻatonu le Fale Faitau, uiga tusitusi ma siili ma fa'ata'ita'i ata pu'ega. Sa galue o ia i le Country Homes & Interiors mo le 15 tausaga ma toe fo'i mai i Homes & Gardens i le fa tausaga talu ai o se Fa'atonu Fale.
Saili manatu pito sili ona lelei e totō ai la'au fe'a'ei i luga o puipui ma pa o lau togalaau
Homes & Gardens ose vaega o le Future plc, ose fa'asalalauga fa'ava-o-malo ma le ta'ita'i fa'asalalau fa'akomepiuta. Asiasi i le matou upegatafa'ilagi a le matou kamupani © Future Publishing Limited Quay House, The Ambury, Bath BA1 1UA.all rights reserved.England and Wales company registration number 2008885.

7150CAImSaL._AC_SL1500_


Taimi meli: Iul-06-2022