• Valaau Lagolago 86-0596-2628755

O ituaiga laupapa meaafale masani i luga o le aoina o maketi, o le fea e sili atu le taugofie?

O ituaiga laupapa meaafale masani i luga o le aoina o maketi, o le fea e sili atu le taugofie?

O le laupapa o lo'o fa'aaogaina e le tele o meaafale i luga o le maketi i le taimi nei o le particleboard.I le faagasologa o le faia o laupapa, ona o le eseese o ituaiga o mea mata, o le fausaga o alava laupapa e ese, ma o foliga o le particleboard e eseese i le faagasologa tutusa o le gaosiga.

E le gata i lea, o ituaiga sili ona lauiloa i le maketi i totonu o le atunuu o poplar ma pine.O mea paina e lelei, maualuga le maaa, ma ga'o lelei e le susu;O le poplar e vaivai ma faʻafefe i le vai, o le tau o le pine e sili atu le maualuga nai lo le poplar.

1. Eucalyptus: O se la'au lapopo'a lanu lapopo'a ma le mafiafia o fatu e le masani.La'au la'au sapwood e fai si lautele, pa'epa'e i le piniki sinasina;Heartwood e lanu enaena mumu.Eucalyptus o se fafie e vave ona ola, e le faigata, mama, faigofie ona gau.Eucalyptus o loʻo tupu lautele i le itu i saute ma totonugalemu o le Iunaite Setete ma Guangxi itulagi o Saina, ma e tele lona faʻaogaina i le gaosiga o kapoti ma meaafale, aemaise lava meafale tuai.

Tulaga lelei: Eucalyptus wood quality e faigata, maualuga le fua o oloa maeʻa, malosi malosi, faʻafefete faʻafefete, e le faigofie ona faʻaleagaina poʻo le faʻaogaina o mea lelei, o se tasi lea o mea sili ona lelei e fai ai laupapa meaafale, faia i meaafale ma le lelei o le faʻaogaina. malosi, e le faigofie ona deformation.E le gata i lea, o le manogi o le suauʻu eucalyptus e lagona ai e tagata le toʻa ma faatofu i le poto masani o le savali i le vaomatua.

I le avea ai ma paina mai fafo, o le pine a Niu Sila e le gata o loʻo tumau pea le uiga masani o le paina, ae e iai foi se tau talafeagai, sili atu ona faigofie ona maua, sili atu le maaa ma le faʻatinoina o gaioiga.Pe a faatusatusa i paina i totonu o aiga, o le paina a Niu Sila e sili atu le taugata.


Taimi meli: Sep-13-2022