• Valaau Lagolago 86-0596-2628755

O le atina'eina o meaafale o lo'o iai nei ma le au'ili'iliga o tulaga tau alamanuia Meafale

O le atina'eina o meaafale o lo'o iai nei ma le au'ili'iliga o tulaga tau alamanuia Meafale

e pei o le tele o oloa a tagata, i le tulaga o le soifuaga o tagata ua faateleina vave, fale nofomau i lalo o le tulaga o le atinae vave ma le tele o maketi gafatia, o le averesi tupe faasili e sili atu le maualuga nai lo le lautele averesi tupe mama vaega o alamanuia, o lea i le alamanuia meafale o le alamanuia. tupe teu faafaigaluega ma le fa'alauteleina o le sili ona mata'ina.I le amataga o le 1980s, sa i ai le 3,500 meafale pisinisi i Saina, ma le 300,000 tagata faigaluega ma le aofaʻi o le tau o le 5.36 piliona yuan.E oo atu i le 1998, sa i ai le 30,000 meafale pisinisi i Saina, faatasi ai ma le 2 miliona tagata faigaluega ma le aofaʻi o galuega faatino e 78 piliona yuan.I le taimi nei, e sili atu nai lo le 50,000 meafale gaosi oloa i Saina, faʻafaigaluegaina le tusa ma le 5.5 miliona tagata.Mai le $1.297 piliona i le 1996 i le $5.417 piliona i le 2002?O oloa auina atu i fafo a Saina na siitia i luga atu i le 30% i le averesi.

71HMkYNgwtL

O le faʻamaʻi COVID-19 ua afaina ai pisinisi meaafale: i le tasi itu, e le mafai e laupapa mai fafo ona ulufale atu i Saina, e mafua ai le tau o fafie, i le isi itu, o le vaivai o maketi fanua, faʻatau fale meafale na paʻu i lalo.

 

O le faʻamaʻi o le a faʻaumatia ai nisi o pisinisi laiti vaivai, ae o le maketi maketi o meaafale e le tatau ona suia i le 2020, o lea o loʻo ola ai atinaʻe tetele ma pisinisi faʻailoga o le a tele avanoa.

 

Faʻatasi ai ma le faʻamautuina o le faʻamaʻi puipuia ma le puleaina, faʻapea foʻi ma le faʻaleleia atili o le manaʻoga mo le olaga i le fale i aiga faʻamaʻi, e faʻamoemoeina o le ai ai se faʻalavelave faʻafuaseʻi i le afa lona lua o le tausaga.I le lumanaʻi, o le a atiaʻe le pisinisi meafale a Saina i le itu o le atamai.

 

I. Su'esu'ega o le tulaga o lo'o iai nei ile fale gaosi meafale

 

1. Numera o pisinisi meafale

 

O loʻo i ai se numera tele o meaafale pisinisi i Saina.I tausaga talu ai nei, o pisinisi meaafale a Saina o loʻo faʻafouina pea ma faʻamalosia, ma o le numera o pisinisi i luga aʻe o le lapopoa ua faʻaalia ai le televave o le tuputupu aʻe.E tusa ai ma faʻamaumauga a le China Furniture Association, o le numera o meaafale pisinisi i luga aʻe o le lapopoa i Saina na oʻo i le 6410 i le 2019.

 

2. Fa'asoa sone tau atina'e meafale

 

E tusa ai ma fuainumera e le'i atoatoa, Zhongshang Industry Research Institute na selu ese 32 sone atinae meafale fale.E tusa ai ma faʻamaumauga, o le sone o le atinaʻeina o meaafale e masani ona tufatufaina i le itu i sasaʻe o le talafatai, le ogatotonu, faʻapea foʻi i le itu i saute sisifo.E tusa ai ma le aofaʻi o sone atinaʻe, o le itumalo o Guangdong o loʻo i ai le numera tele o sone atinaʻe meaafale, ma le aofaʻi o le 5.

 

O le faʻatulagaina o fale gaosi meafale i Guangdong Province e atoatoa.Mo se faʻataʻitaʻiga, o meaafale a Shunde e taʻutaʻua i le fale ma fafo ma o loʻo i ai se filifili faʻatauga lelei atoatoa, e fausia ai se liʻo o meaafale pan-Shunde ma Shunde e avea ma nofoaga autu.

 

Na soso'o ma le Itumalo o Zhejiang, fa'atasi ai ma 4 sone atina'e meafale;O le Itumalo o Jiangxi ma le Itumalo o Hebei o lo'o i ai ta'i 3 sone atina'e meaafale;Sichuan Province, Anhui Province, Hunan Province, Shandong Province ma Jiangsu Province e lua;O isi itumalo uma ma taulaga e 1.

 

3. Meafale gaosi

 

Mai le 2013 i le 2017, o le gaosiga o meaafale a Saina na faʻaalia ai le faʻatupulaia o tulaga.I le 2018, na fetuunaʻi ai e le setete le numera faʻafuainumera o fale gaosi meafale.I le 2018, o meaafale gaosiga o atinaʻe i luga aʻe o le aofaʻi o le 712.774 miliona fasi pepa, i lalo 1.27% i lea tausaga ma lea tausaga.O meaafale gaosiga i le 2019 e 896.985 miliona fasi pepa, i lalo 1.36 pasene i lea tausaga ma lea tausaga.

 

4. Fua o maketi o meaafale

 

A'o fa'aauau pea le fa'atupulaia o tupe maua a Saina, o lo'o fa'atupula'ia pea le fua fa'atau o meaafale laupapa a Saina.I le 2019, o le maketi o meaafale laupapa a Saina na ausia le 637.2 piliona yuan.Ole tele ole maketi e faʻamoemoe e oʻo ile 781.4 piliona yuan ile 2024.

 

Faatasi ai ma i latou, o le tuputupu aʻe o le maketi o meaafale laupapa o le a mautu, faatasi ai ma le fua faatatau o le tuputupu aʻe faaletausaga o le 3.0% mai le 2019 i le 2020 ma le aofaʻi o le tuputupu aʻe faʻaletausaga faʻaletausaga o le 4.8% mai le 2020 i le 2024. O le tele o maketi o meaafale laulau e faʻamoemoe e oʻo atu i le 461.3 piliona yuan i le 2024.

 

5. Tulaga e auina atu i fafo

 

O Saina o le gaosiga o meaafale sili ona tele i le lalolagi, faatasi ai ma le faʻalauteleina o le tamaoaiga i le lalolagi atoa, o le faʻasalalauga faʻavaomalo o a tatou meaafale faʻavavevave, fale Zhongyuan, fale Gujia, fale Qumei ma isi meaafale atinaʻe o loʻo faʻatulagaina ma le malosi le maketi i fafo, ua faʻalauteleina le fuaina o fale i fafo. le lua tausaga talu ai.I le 2019, o le faʻaputuina o oloa faʻatau atu a Saina e 56.093 piliona tala Amerika, i luga ole 0.96% i lea tausaga ma lea tausaga.

 

Lua.Tulaga tau atina'e o meafale

 

I le mae'a ai o le toeitiiti atoa le 40 tausaga o atina'e, ua fa'atupuina le fale gaosi meaafale a Saina mai se pisinisi taulima tu'ufa'atasi i totonu o se fa'alapotopotoga tele fa'atasi ai ma tekonolosi fa'apitoa ma meafaigaluega, e fa'atatau i le gaosiga fa'ainisinia.

 

O le a le suia le tulaga o pisinisi meafale atamai ona o feeseeseaiga a nai pisinisi meafale.Faatasi ai ma le fesoasoani a tekinolosi fou e pei o le Initaneti pisinisi ma faʻamatalaga tetele, o le a sili atu le vave ma vave le saoasaoa atamai o meaafale.

 

Faatasi ai ma le televave o le atinaʻeina o gaosiga atamai, o le mamanu o le filifili uma o meaafale ua suia tele i le lima tausaga talu ai.Muamua, o le faʻatinoina o pisinisi meaafale masani ua faʻaitiitia atili ma sili atu.

 

Lona lua, o lo'o faasolosolo malie ona ulufale atu pisinisi i totonu o le maketi o meaafale.Mo se faʻataʻitaʻiga, o le IT alamanuia o loʻo faʻatusalia e Xiaomi o loʻo faʻalatalata atu i meaafale faʻapitoa.Tolu, ua fa'ateleina le fa'atupula'ia o meaafale masani.

 

Faatasi ai ma le televave o le atinaʻeina o le gaosiga atamai, o le tauvaga autu o pisinisi meafale ua suia tele, faasolosolo malie mai le faʻalagolago i le tau taugofie o elemene punaoa e faʻaleleia atili ai mea faʻatekonolosi ma faʻaopoopoga tau o oloa.Suia mai oloa mama i oloa + auaunaga;Mai se fale gaosi meaafale i se fale e tu'uina atu fofo.

 

I se isi faaupuga, o le tauvaga o meaafale atinaʻe o le a faʻalautele atu i le vaega atoa o pisinisi.

 

I le si'osi'omaga o maketi i aso nei, o le tauvaga ua fa'atupula'ia le malosi, o meaafale lava ia e leai se avanoa fa'atauva'a fa'atauva'a, e le mafai e pisinisi ona toe fa'alogo na'o le tasi itu o oloa, tulaga o le tautua ina ua mae'a fa'atau atu, e le mafai fo'i e a tatou uo pisinisi. le amanaia se manatu autu.O le faʻamalieina o tagata faʻatau o le auala sili lea mo pisinisi e faʻasalalau ai, ae o le auala sili foi mo pisinisi e faʻavae ai foliga faʻailoga, fausia le faʻamaoni o tagata faʻatau ma faʻaputuina tagata faʻatau.


Taimi meli: Nov-03-2022